Znate šta…

Imam sve više pratilaca. Sve više ljudi čita moja pisanija. Znate šta- mnogo vas volim, ali volela bih vas više da ostavite poneku kritiku. Ja znam da savršenstva ne postoje i da sam ja daleko od dobrog pisca. Ne pišem redovno, ne pišem o svakodnevnim stvarima, pišem priče iz života, a mahom je to moja mašta koja može svašta.

Meni je jako žao što nemam Žmua i klince i ne mogu da vam pišem o tom porodičnom životu. Ne radim i ne mogu da pišem o anegdotama sa posla. Mislim, mogu, ali to bi bila samo sećanja.

Živim dragi moji i drage moje, sasvim običnim životom, koji je prilično dosadan, ali nađe se tu i ponešto smešno. Politika na primer. Bežim od nje kao od kuge a „juru me“ da budem Kandidat za gradsku skupštinu. A ja neću pa neću. Ne živi se više od ideala, nisam budala. A da dobijam po tri hiljade dinara na tri meseca i da dižem ruku ko ovi botovi ne pada mi na pamet.

Život je malkice dosadan ako samo čitaš, pišeš, spremaš kuću, dočekuješ i ispraćaš goste. I ideš u kupovinu.

Skoro sam čitala nekog tipa koji je moj Voždovčanin, piše u VICE-u o beogradskim žurkama, kako ih više nema. Normalno, naše generacije su se poženile, poudavale, razvele, otišle u beli svet ili imaju klince i nemaju više vremena za žurke.

Ha, zamislite mene „slučajnu domaćicu“ na nekoj žurci. Snašla bih se, ne bojte se, ja sam dete sa voždovačkog asfalta. I xyz puta sam bila – kao mlada, na žurkama.

Ovako, sada sam na online žurkama svako veče. Ima ih na raznoraznim FB grupama. Tu možete da me nađete.

Daaaa…mogla bih da vam pišem o mojoj Ciciki, mačkici najvoljenijoj! Ali, možda jednog dana..

Znate šta, ja moram sada da idem..potrebna mi je Inspiracija za neke nove priče, neku novu knjigu.

Slušajte muziku po mom izboru, i uživajte- danas je petak! Ćao svima!

6 thoughts on “Znate šta…

  1. . Prvo: Zdravo drugarice, želim Ti sretne sve praznike koji su prošli i koji će doći ( 8 mart – naš „takozvani“ praznik ( hahaha)). Pratim ja tebe i ovde i tamo na FB ali zbog zdravstvenih problema malo sedim za kompom.

    Drugo: Hvala Ti za sve što si do sada napisala, svaka priča je priča za sebe. Hvala Ti.

    Kao poslednje ( opet hvala ) za ovu divnu pesmu…. i puno Te pozdravljam. Tvoj Bakut

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.