Znaš..

Znaš…ja sam želeo da budem čarobnjak koji će duginim bojama ispunjavati tvoj život. Želeo sam da budem svetlost u mraku, onaj koji svojom rukom briše tvoje suze i pretvara ih u smeh. To sam i radio.

Nisam želeo da patiš kada ja odem. Znaš..to je privremeni odlazak jer ćemo se sresti u nekom drugom životu, u nekom drugom vremenu. Pre toga ćemo živeti na planeti koja okuplja sve one koji se vole.

Znaš..moraš da budeš jaka. Da preboliš. Vreme prolazi. Stojiš nepomično i listaš stranice prošlosti. To nije dobro. Molim te, osmehni se, budi ponovo srećna..

****

Kao da čujem ove reči u tami moje sobe. Odjekuju u tišini. Znam..želeo je da zauvek bude čarobnjak koji svojim bojama boji moj svet. Znam..bio je svetlost. Puno sam se smejala, retko plakala. Ni danas ne plačem, ali duša boli, boli i što ne mogu suze da pomognu.

Znam..srešćemo se opet. Nekada. Negde. Nije otišao zato što je to želeo.

Ove stranice prošlosti peku..bole, smetaju..sve to zato što znam da ne mogu sada da se nastave, da se ispisuju nove, reči ispisane ljubavlju. Bilo bi lakše da nisam volela. Ovako..nemam čarobnjaka koji svojim čarolijama ulepšava moj život. I kada me za njega pitaju, ponovo me ranjavaju. Znam..sve znam, ali ipak drugačije ne mogu.

***

Znaš…negde postoji neko ko te čeka, ko te još uvek voli bez obzira što je otišao. I budi srećna i ponosna na ono šta smo imali. Sakrij me u maleni kutak srca i kreni, kreni dalje..

6 thoughts on “Znaš..

  1. Znam da znas. I ja znam kako stoje stvari i znam da nije lako. Ali makar i na misice proslost treba da ostavimo iza sebe, o buducnosti da ne brinemo suvise (i nepotrebno) vec da uzivamo u sadasnjosti. I ovako lepom, suncanom danu kakav je dansanji <3 :D. Pozdrav, draga Rado :D.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.