Želja

Da li je želja da se u nekoga zaljubiš, i da zavoliš greh? Ako jeste, biće večno grešna. A ne traži od života puno. Samo nekoga da voli, da daruje svoje srce, nesebično i bezuslovno.

Život je nije mazio, kaže da je stalno gazio. Ima li pravo na malu mrvicu sreće? To pitanje joj se stalno mota u glavi.

Previše je loših dana u njenom životu, želi i moli za malo Sunca. Traži li previše? Možda je danas luksuz voleti iskreno, voleti bezuslovno? Možda je postalo normalno da se voli zbog novca, automobila, kamiona, aviona? Ko zna, možda. Ali ona kao što pesma kaže, ne spada u taj soj. Nema uloga za nju u pogrešnim filmovima.

Želja da nađe svetlost, Sunce, jača je od svih ovih pitanja. Samo joj je to potrebno, i malo nežnosti. Da bi ponovo živela ceo život, a ne pola života.

13 thoughts on “Želja

  1. “ Možda je danas luksuz voleti iskreno, voleti bezuslovno?“ – Luksuz je sve čega nema mnogo, tj. čega ima jako malo … tako da DA, mislim da jeste luksuz, A da li je zaslužila, pa verovatno jeste, ali na ovom svetu retko ko dobije šta je zaslužio dal’ to bilo nešto dobro ili loše 🙂

  2. Ako su želje ostvarljive srazmerno dobrim vibracijama onih koji joj žele sve što sebi želi, onda sam sigurna da će posle komentara našeg komšiluka krenuti sve kako treba.

  3. Данас је драга моја Радо све луксуз. Чак и то да волиш и будеш вољен. Како рече Бата тешко је бити паметан на ову тему.
    Можда смо последњих година постала већи песимиста него ли сам то била, па и не верујем превише у љубав, али даћу свој допринос позитивним мислима да се ова жеља оствари 🙂

  4. Večna želja, ko kaže da ne želi, laže.
    Treba biti otvoren za osećanja, eliminisati strah od tuge, i doći će ljubav kad se najmanje nadamo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.