Srećna Nova

Ovoj 2018.godini se bliži kraj. Nekima je donela mnogo radosti, nekim drugim ljudima mnogo tuge. Utisci se sumiraju. Prave se planovi za godinu koja dolazi, sastavlja se lista želja i odluka.

Novogodišnja euforija traje u celom svetu, pa i kod nas.

Stanovi i kuće su ukrašene. Spisak jela za tu „najluđu noć“ već je napravljen. Novogodišnje žurke, maskenbali, proslava u kafićima, restoranima, kod kuće. Sve se to zna jer se planira mesec, dva ranije.

Sećam se svih ranijih dočeka novih godina. Bili su lepi, srećni, veseli. Bilo je i godina koje sam dočekala bolesna, u krevetu. I onih u kojima sam se razočarala u neke ljude.

Sve je to normalno. Razočaranje, smeh, tuga. I vera da će sledeća godina biti bolja od prethodne. Odavno ne pravim planove, ne donosim odluke. Odrasla sam i možda hejtujem ovu ludu noć. Kako je ne bi hejtovala kada ja maltene svake večeri ostajem budna do sitnih sati.:)

Ali, danas nisam važna ni ja, niti je važno kako ću dočekati godinicu novu.

Zahvaljujem se svima vama sa kojima sam ove godine radila intervjue ovde. Bili ste sjajni gosti i odgovori su bili zanimljivi, ponekad i iznenađujući 🙂 Hvala i čitaocima i pratiocima bloga.

Čitajte Domaćicu i naredne godine. Neću ništa da obećavam jer neka obećanja možda neću moći da ispunim.

Želim da vam godina koja je pred nama bude bolja, makar za nijansu od ove 2018.godine. To isto želim i sebi.

Kiss for all!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.