Sajtovi za upoznavanje

Pre dve godine objavila sam TEKST koji se čita i dan danas. Reč je o sajtu za upoznavanje na kome sam prepoznala jednog mog prijatelja i u kome sam se zapitala šta udate žene i oženjeni muškarci rade na takvim sajtovima.

Prošlo je dakle dve godine i ja iznenada opet dobih nekih tri, četiri mejla od sajta na kome sam se registrovala i na kome sam videla tog mog prijatelja.

Uđem opet, jer ja sam radoznala kao mačka. Kad tamo, dočeka me preko sto poruka. Auh..gledam ja te poruke i profile, gledam, pa mi dosadi, i skontam kako to da brišem. Izbrišem skoro sve.

Ostavih jednog čoveka. Vidim, generacija smo, iz istog smo grada, ne izgleda nešto, a ni ja ne izgledam nešto 🙂 i odlučim da pošaljem poruku. Čovek odmah odgovori i tako počesmo dopisivanje.

Sutradan ponovo uđem na sajt i opet se dopisujem sa tom X osobom. I nastavimo mi još možda dan, dva da tako četujemo i on predloži da se vidimo. Razmenimo telefone.

Čujemo se par puta. Šalje mi SMS porukice i ja njemu. I dođe veče uoči sastanka. Zovem ja jednom, dva, tri puta i ništa. X se ne javlja. Pošaljem mu poruku on ne odgovara.

Posle par dana sam brisala njegov broj iz mobilnog telefona. Pojma nemam zašto me je tip tako iskulirao. I dan danas ne razumem šta su mu značile one SMS porukice, oni razgovori, ona čežnja za susretom.

Razmišljam da li bi se i neko sledeće četovanje i dogovaranje završilo ovako kako se ovo završilo. Neću da pokušavam. Ja definitivno nisam za takvu vrstu sajtova.

Možda sam mogla da sa neta skinem fotku neke zgodne fensi cice, da u svom opisu navedem da sam visoka toliko i toliko, da imam manekensku figuru, da napišem da radim u nekoj super firmi gde sam na visokoj poziciji. Mogla sam. Ali nisam.

Ja ne volim da lažem, da se foliram, da glumim. Da sam htela da budem glumica upisala bih Akademiju. Ali nisam 🙂

Ostaje mi jedino da me neka strina, ujna, tetka i ostala bliža i dalja familija upoznaju sa nekim Perom ili Mikom. I da taj Pera ili Mika postanu moje srodne duše.

Čekajte, da li uopšte postoje srodne duše? Ja se godinama zavaravala da sam sa nekim „srodna duša“ kad ono..ništa..Život nas razdvojio.

Ono što sada definitivno znam da se srodne duše ne mogu naći na tim sajtovima za upoznavanje. Bar ja ne mogu da nađem.

I ako ostanem baba devojka, pa šta! Neko mora i to da bude 🙂

7 thoughts on “Sajtovi za upoznavanje

  1. Dopalo mi se što si napisana tako otvoreno, nonšalantno…Sigurna sam da među mojim prijateljima ima mnogo onih koji na raznoraznim sajtovima za upoznavanje traže srodnu dušu, ali bi to retko ko priznao. Mada, imam nekoliko drugarica koje su muževe upoznale na fb i sada žive širom Evrope. Nikad se ne zna 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.