On u svetu neta

Mnogi su mu i mnoge delili epitete razne. Nije se mnogo sekirao zbog njih. Gradio je svoj sopstveni imidž, samostalno, bez uplitanja drugih.

Postao je zvezda sa TV ekrana. Nestašne gimnazijalke su uzdisale za njim, a bilo je, sigurna sam, i nepristojnih ponuda starijih dama.

Lep, mlad, slobodan, javnost ga je posmatrala kao poželjnog beogradskog neženju. Nije otkrivao svoje snove. Samo prijateljima kojih je bilo malo. Onih pravih.

Nestao je sa TV ekrana, i gotovo da je pao u zaborav.Onda je neka xy osoba napravila net stranicu posvećenu njemu. Za divno čudo, mlađane devojčice, i malo starije tete ga nisu zaboravile.Za tili čas je imao dosta obožavalaca.

Gradio je svoju novu karijeru, maštajući i dalje o svom snu.Slučajno ili namerno izbegavao je kontakte sa bivšim kolegama, sve ređe je davao intervjue.

Zato je odlučio da komunicira sa ljudima koji pamte njegove emisije, i da stiče nova poznanstva. Pažljivo ih je birao.

Jednog dana ispunio mu se san.Srećan i ponosan , podelio ga je sa ljudima koji mu znače.Riđokosa, pegava devojka, pomalo buckasta, bez velikog razmišljanja mu je poslala poruku “ Oduševljena sam, bravo “.Tako su njih dvoje počeli da chatuju.

Skriveni iza svojih LCD monitora kuckali su poruke i brzo su se dogovorili da se vide.Susret je izmenio život riđokose bucke, a u sobi sa nameštajem modernog dizajna dešavale su se vesele i neponovljive stvari.

16 thoughts on “On u svetu neta

  1. Kao u svakoj bajci, udala se za njega i živeli su srećno do kraja života..takav je kraj–čim se njen život promenio 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.