O snovima i još ponešto

Sanjala sam prošle noći jednog prijatelja, poznanika, ne znam kako da sada definišem naš odnos. Nekada smo bili bliski, ali ne emotivno, već kao prijatelji. Objašnjenje snova sličnih ovom od noćas, davno sam dobila od jednog, hmm..poznanika.

 
Neke stvari koje ti snovi poručuju možeš sam-sama da promeniš, a neke ipak ne. Postoji ono što zovemo sudbina, a ona se ne može promeniti.
 
Pod jakim sam utiskom sna. Razmišljam o toj osobi, da li je dobro, da li je sve u redu kod njega. Ne bih volela da ima nekih problema, ne želim mu zlo iako više nismo bliski..zbog nekih trećih i četvrtih osoba.
Nije dobro kada se u jedno prijateljstvo mešaju drugi. Znam to iz ovog iskustva.
 
Žao mi je što je prijateljstvo pokvareno, što je nestalo..možda i nije bilo pravo, a možda nije dobilo šansu da postane pravo.
 
Na neki način sam pružila ruku pomirenja. I dobila povratni odgovor, pozitivan…Ali još nismo razgovarali, makar četom ovde, na Fejsu.
 
Zbunjuju me snovi. Plašim se nekih snova.
I..možda je ovde vreme da stanem, jer neke stvari treba prećutati ili ih reći samo bliskim prijateljima.

4 thoughts on “O snovima i još ponešto

  1. Vjerovala ili ne, ja se osjecam isto kao ti nakon snivanja takvih snova, nekada sam pod jakim utiskom istih i po nekoliko dana, misli mi se vracaju na njih. Nerijetko pogledam i u sanovnik, tek koliko da pokusam da shvatim sto bi mogli da znace.

  2. Rado, kada je već učinjen prvi korak, preporučujem da oboje idete do kraja: da započnete razgovor, makar samo na fejsu.
    Taj bi razgovor svakako razvejao postojeće nedoumice.
    Možda će se pojaviti nove ali je to normalan životni tok.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.