Novogodišnje pismo čitaocima, blogerima, svima

Dragi moji blogeri, čitaoci, pratioci, voajeri  🙂

Počeh ovo pismo kao u filmu “ Maratonci trče poslednji krug“…valjda mi je tako lakše nego da vas poimence stavljam posle onog „dragi“

Prošle godine u ovo vreme napisala sam vam jedno sjajno pismo. I meni se svidelo, priznajem. Ne znam da li ću uspeti da i ove godine pismo bude lepo. Slobodno me kritikujte ako vam se ne dopadne 🙂

U životu moje porodice i u mom ličnom životu dešavale su se uglavnom lepe stvari tokom ove 2017.godine. Zanemariću za sada tugu i probleme da ne bih mračila ove poslednje srede u decembru.

Dragi moji blogeri, čitaoci, posetioci, pratioci, voajeri 🙂 želim da vam Nova 2018.godina bude zdrava godina. Idite na vreme kod lekara, makar vas proglasili za hipohondare. Zdravlje je najvažnije.

Želim onima koji su zaljubljeni da zavole i da im ljubav traje. Onima koji se još nisu zaljubili želim da se sledeće godine zaljube. Ljubav je pored zdravlja najvažnija u životu.

Mame i tate, posvetite više pažnje svojoj dečici. Deca su bogatstvo i ona su najvažnija, pored zdravlja, pored ljubavi. Ma, klinci su na prvom mestu <3

Manje kukajte na sitnice tokom iduće godine. Život upravo čine sitnice. Uživajte u njima.

Želim vam puno uspeha na poslu. Da, nemoguća misija u ovoj ludoj zemlji..to će biti vaš komentar…Ja kažem -moguća je. Ko radi ne boji se gladi. Ako je nekome stvarno potreban posao, on će ga naći. Dakle, vama koji radite želim bolji odnos sa kolegama i šefovima, a vama koji ne radite želim da nađete posao.

Bacimo politiku, bar tokom praznika, u drugi plan. Posvetimo se porodici i onima koje volimo. Politiku ostavimo za februar, mart 🙂 i tada glasajte za svoju decu, za njihovu budućnost. Razumete me, naravno.

Budite kreativni tokom sledeće godine. Čitajte, pišite. Ko može neka objavi knjigu.

U svakom danu pronađite bar tračak nečeg lepog. Ne može baš ceo dan da bude grozan i ružan.

Trudite se da živite a da ne životarite. Opustite se. Možete, makar vikendom i tokom praznika i odmora.

Budite veseli i srećni ..budite tužni kada tuga dođe na red. Uvek se setite da je život sastavljen od mešavine sreće i tuge. Da nema tog miksa bilo bi sve bezveze, mnogo dosadno.

Želim da vam se ispune najveće želje i ostvare najveći snovi…i ostavite malo želja i snova i za neku drugu godinu. Nemojte sve odmah da potrošite.

Budite dobri prema drugima ali i prema sebi.

Iskulirajte svađe. Zdravlje je važnije od svake svađe.

Zaboravite na probleme bar dok ne prođu praznici..

Sanjajte otvorenih očiju. Ispunjavajte sebi sitne želje. I svojoj porodici.

Budite ono što jeste, ne folirajte se, folirante niko ne voli.

Želim da vam Nova 2018. počne lepo i da cela bude takva.

Srećna Nova, čitamo se iduće godine 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.