Noć bez sna

Noć je bez sna. Grad spava, ja ne spavam. Ne dešava mi se ovo često. Samo kada sam pod velikim stresom. Misli mi lete, i zbrkane su, haotične. Muči me neizvesnost, bliska budućnost.

Ne plašim se ja same intervencije, već onoga što sledi. Oporavka. I ne volim bolnicu. U stvari, volela bih da je ovo iza mene. To me nervira. Da sam imala novac operisala bih se privatno, i sve ovo bi bilo iza mene. Ubija čekanje. U početku sam bila strpljiva, više nisam.

Ne kukam. Ne volim to. Samo konstatujem da sam danima nervozna.

Znam da ću imati materijala za priču, kad budem tamo. Zato se sada izvinjavam zbog ovog haotičnog teksta.

Očekujte novu priču, uskoro.

Uživajte ovog vikenda, i ja ću 🙂

13 thoughts on “Noć bez sna

  1. Радо немој да те убија чекање. Убиј ти њега.
    Проћи ће и ово. Знам да мрзиш болницу, ко је воли. А опоравак..тада ћеш већ бити код куће и куцкати неке згоде и незгоде из болнице и биће ти смешно што си била нервозна. Ош се кладимо? 🙂

    1. Ево, потписујем ово. И остале потписујем, али овде оставих траг. 🙂 Држ се, без бриге.

  2. Već je TO sve u redu! Tako meni kaže uvek jedan moj prijatelj koji je pobedio nepobedivo. Samo to još ne znaš. Tako da Radice sve je TO već u redu zamisli kako si u tom trenutku dobra kad je sve prošlo i tako čekaj dobra i puna duha po kome si nam poznata i draga!

  3. Rado, otići ću svetom Peri na polaganje računa kao rođeni optimista. I svakom svojom žilicom verujem da će sve biti dobro. I ti moraš u to biti sigurna. Onda si već pobednik!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.