Neznanac u kući Šari Lapena


Nedavno se u izdavačkoj kući Laguna pojavio drugi po redu triler “ Neznanac u kući“ književnice Šari Lapena.

Ovaj triler se čita u „jednom dahu“, odnosno knjigu ne ispuštate iz ruku dok je ne pročitate.

Radnja romana se dešava u finom, sređenom američkom predgrađu u kome kuće liče jedna na drugu. Tom Krup i njegova supruga Karen imaju lep i stabilan brak.

Svet im se okreće naglavačke jedne večeri u kojoj Karen Krup doživljava saobraćajnu nesreću i nakon nje dobija amneziju. Tu je i njihova susetka Bridžid koja živi monotonim životom i kojoj je glavni hobi posmatranje svojih suseda, male porodice Krup.

Šta spaja Toma, Karen i Bridžid? Da li su Karen i Bridžid zaista dobre prijateljice? Kakve se sve tajne kriju ispod površine naizgled lepog i srećnog života?

Da li je Karen imala samo saobraćajnu nesreću ili joj se još nešto dogodilo te večeri? Sve ovo možete da otkrijete ukoliko pročitate roman „Neznanac u kući“.

I ovaj roman, kao i prethodni (Par iz susedstva) ima neočekivani kraj.

Posle čitanja ostaje vam dugo u sećanju, a sama se nameću i pitanja: koliko dobro poznajemo osobe koje volimo, kako se ponašamo kada nam život donese oluju?

Da li smo i koliko spremni na praštanje i davanje još jedne šanse osobi koju volimo? Još poneko pitanje će vam se „motati“ po glavi nakon što pročitate triler koji toplo preporučujem.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.