Moj ne tako savršeni život Sofi Kinsele

Svi mi, ili bar poneko od nas, mašta o svom savršenom životu. Prelepa kuća, dobar brak, divan muž, dvoje dece, uspešan i dobro plaćen posao, putovanja, ekskluzivni restorani, elitni spa centri…šta se krije u pozadini svega toga?
Postoji li nešto što se može nazvati savršenim? Da li je to ipak maska za svet koji je često oktutan i zavidan? Ili je savršen život onaj kojim živimo-pun uspona, padova, sreće, smeha, tuge i suza?

Obožavam Sofi Kinselu! Obožavam Sofi Kinselu i njene romane!

Najbolji način da provedete hladno i sivo jesenje popodne je da uz nes kafu ili čaj uzmete roman „Moj ne tako savršeni život“ autorke Sofi Kinsele, udobno se smestite u toploj sobi, i uronite u svet…Kejti Brener.

Kejti Brener je rodom iz Samerseta, završila je dizajn i živi u Londonu, a radi u velikoj agenciji za marketing i brendiranje. Na Instagram postavlja fotografije svog savršenog života u Londonu. Ali, u stvarnosti, njen život je daleko od savršenog.
Ona želi da napreduje u karijeri, i da vodi savršen život kakav vode njena šefovica Demetra i ostale koleginice iz kancelarije.

Kejtin život se menja kada se zbog dobijenog otkaza vraća na porodično imanje u Samersetu.

Da li će Kejti uspeti da na tom imanju stvori sebi savršen život ili će to biti samo duži odmor…otkrijte sami 🙂

Ovaj roman napisan u jednostavnom, duhovitom stilu Sofi Kinselo nosi u sebi poruku namenjenu svima koji misle da novac donosi sreću i savršen život. Život koji zapravo i ne postoji, osim u maštanjima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.