Juhuuuu dobila sam bingo!

Igram ja tako Bingo iz nedelje u nedelju, i ništa. Trošim pare na listiće, pazim na brojeve, na sve one zavrzlame u toj igri i opet- jedno veliko ništa. Ne dobijem ni zamenu.

Prolaze dani, meseci, godine. Tog dana, uz hleb i mleko i neke sitnice, svratih i do trafike i kupih BINGO.

Eto emisije uživo na televiziji. Već spremna na ishod, dadoh listić sestričini koja se tu zatekla kod nas.

Smeška se ona smeška, kad odjednom poče da se dere: Tetka moja, tetkice, babaaaaaaa BINGOOOOOOOO! Bogati smo!

Gledam i ne verujem. Umalo da se zagrcnem sa kafom.

Stvarno dobih BINGO. Mlogo velike pare.

Kroz dva dana se pojavih u lutriji. Nosim ličnu kartu, listić, karticu od banke i fotokopiju kartice. Računa gospođa, računa, ovo ide za porez, ovo kao humanitarni prilog, ovo je provizija za nas, a ove pare su za vas! Tri miliona evra, kad se odbiju svi porezi i ostalo. Prebaci gospođa sve na moj račun.
OK, odoh prvo u Poresko da dam harač pošto sam sada milionerka. Ostade mi preko dva miliona evrića.

Dok vam ovo pišem, potpisujem ugovore za deset nekretnina koje ću izdavati. Stanove već kupila sestri, tetki, bratu. Dala im i „malo para“.
Potpisujem i naloge za prilog bolesnoj deci.

Već sam opremila stan-kupila i sebi nov, sa svim ultranajs uređajima.

Spremam se da odem na jedno putovanje iz snova. Firme koje sam otvorila već rade. Zaposlih i par nezaposlenih koji su čekali posao oko 20 godina. Častila sam ženu sa trafike na kojoj sam kupila listić.
Vodila porodicu i prijatelje na svečani ručak koji se pretvorio i u večeru. Svi happy, svi me vole.
Ah, da ne zaboravim, uradih liposukciju, zatezanje kože i bora i nove zubiće, kupih ultra modernu garderobu i sada je vreme da vas napustim. Javiću se iz Pariza i Istanbula, za dalje ne znam da li ću imati vremena.

Ljubim vas sve, budite zdravi i veseli- kad se vratim čekam da mi dostavite spisak želja.

Love you for all!

******

Šta biste vi uradili kada biste dobili BINGO?

*****
U avionu sam, moram da prekinem. Ćaos!

PS. Kupila sam izdavačke kuće „Laguna “ i „Vulkan“, da mogu da čitam knjige bez straha da će ih neko čitati pre mene:D 🙂

11 thoughts on “Juhuuuu dobila sam bingo!

      1. Jednom sam o tome pricao caletom i kao otvoricemo ovo ono, radicemo ovo ono, stric nas slusa i kaze n koje ste vi budale ja k….m vise u zivotu ne bi mrdno. Iskreno u pravu je covek.

  1. Ima ona stvar od Six Pack, Suviše lepo da bi bilo stvarno 😀 Mada dok sam čitao početak pomislih da si stvarno dobla bingo i bi mi jako drago, a ond au nastavku shvatih… biće i para, samo da smo živi i zdravi 😉

  2. Da nije bilo one epizode sa loto izvlačenjem, još bih ti i poverovala! Sve bih isto kao ti. Samo firme ne bi otvarala. To je u Srbiji osuđeno na propast. T o se ja t ešim što sam nepsosobna da zaradim milione 🙂 Možda neki plastenik.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.