Blogeri i Saša Mirković

Ukoliko ste ovih dana ulazili na portal Best televizije da biste pročitali svoju omiljenu kolumnu, primetili ste da kolumni nema.

Nekadašnji blogeri-kolumnisti ovog portala vode ovih dana borbu za svoja prava. Njihova pisma Saši Mirkoviću možete pročitati ovde, i slobodno možete da šerujete dalje.

Svi treba da saznaju ko je Saša Mirković. „Napredni“ ex menadžer jedne folk pevačice, bahati Zaječarac koga su naprednjaci planirali za Tijanićevog naslednika na RTS-u. Taj Saša Mirković duguje ljudima njihov zarađen novac.

Blogeri su prihvatili da pišu za portal uz novčanu nadoknadu. Honorar im nije već par meseci isplaćen. Suma koju im SM duguje mala je za SM ali za njih i za sve nas, obične smrtnike, ta suma je velika kao kuća.

Od ljubavi prema pisanju se ne živi. Ta ljubav ne može da kupi paštetu i jogurt, ručak, sveske za decu, njome se ne plaća potrošena struja. To je jasno svima nama koji smo sa zadovoljstvom čitali ta pisanija. To nije jasno SM- Saši Mirkoviću, jer sit gladnom ne veruje.

Oni koji misle da su blogeri pisali hvalospeve sns-u i mirkoviću, greše. Bile su to priče iz privatnog života, priče o društvu u kome živimo, poneka kritika trenutne situacije u kojoj se Srbija nalazi, zatim šaljivo-ozbiljni tekstovi. Uživala sam dok sam čitala sve te kolumne. Bile su odlične.

Saša Mirković, ta nekadašnja perjanica SNS-a ispade lažov i to na kub. Što im u startu nije rekao da će raditi za dž? Pa, tada ne bi bilo kolumni.

Da li će im taj bahati čovek isplatiti zarađen novac? Teško…nažalost mislim da će pravdu morati da potraže na sudu.

Zašto me ovo pogađa? Ja nisam bila bloger na Best portalu.

Pogađa me zato što je NEPRAVDA. Pogađa me jer slična situacija može da se desi meni, mojim prijateljima, rođacima. I dešava se, ali u nekim drugim firmama.

Mislila sam da toga nema na net portalima. Bar na ozbiljnim portalima kakav treba da bude Best portal.

Ozbiljnost i popularnost Best portalu doneli su baš ti nekadašnji blogeri- Trla Baba Lan, Sandra Jbte, Zagorac.

Zahvaljujući njima šira javnost na internetu je čula za Best portalu. Umesto da budu nagrađeni, ovi blogeri su kažnjeni.

U Zaječaru ovih dana traju protesti protiv SNS vlasti. Volela bih da ta vlast padne u Zaječaru. Osim drskosti, bahatosti i lošeg ponašanja ništa nisu uradili za Zaječar. Ista ili slična situacija je i u Novom Sadu, u Beogradu…Možda je ovo početak kraja. Nadam se da jeste.

I na kraju, želim sreću ex blogerima u pronalaženju pravde.

1 thought on “Blogeri i Saša Mirković

Comments are closed.