Beogradistan je ušao u 22 vek!

Poštovani gledaoci Beogradistanske televizije, dobro vam veče i srećna vam Nova 2101. godina!
Ovo su prve vesti u 22 veku koje je realizovala mala ekipa Beogradistanske televizije. Građani Beograda, beogradskog pašaluka i okolnih kneževina bivšeg Srbistana ovo novo stoleće dočekali su veselo i razdragano uz zvuke Velikog Grandovskog orkestra, bogato se služeći prasićima za koje se sumnja da su stizali i iz okolnih kneževina, bez carinjenja.
Iz tog razloga prapraunuk našeg Kučića povešće opsežnu istragu. Prilog o borbi protiv korupcije i kriminala a vezano za slučaj „ilegalni prasići“ gledaćete posle novogodišnje epizode „Goreg životarenja“.

Pored prasića koji su bili na trpezama našeg naroda i naših građana, našle su se i ostale novogodišnje gurmanske čarolije, kao što su ruska salata, čije se ime već vekovima zadržalo na ovim prostorima, a prapraunuk Kućić sumnja da su ilegalno uvezene i namirnice iz susedne Kokodine. Pokrenuće i proces protiv svih onih koji su ilegalno išli u New Nau i u sela naše nekadašnje republike, a sada države Kokodine.

Delegacije iz Nišausa, Sandžakosa i ostalih kneževina primio je prapraunuk našeg Torisa Vikolića. Povod za odlikovanje ovih delegacija bio je ulazak u novi vek.

Deda Mrazić koga je na trgu u Beogradistanu glumio Babokradić podelio je malobrojnim živim penzionerima pakete sa ruskom i francuskom salatom, a kako saznaje naš izveštač sa lica mesta, u paketima se nalazilo i po parče doboš torte. Naša vlast brine o zdravlju svojih građana.

Gospodin Vinkić, knez od Kraljevosa i okoline, dao je jutros izjavu da je novu godinu dočekao sa prijateljima iz preostalih Evrounijskih zemalja. Čvrsto je obećao da će pomoći Beogradistanu da uđe u ovaj ostatak unije, jer na ulazak se čeka već više od pola veka.
Sam se pozvao u Vladu Beogradistana u nadi da će zauzeti mesto unuka pokojnog ministra finansija. Kao po običaju, obećao je novac građanima Beogradistana ukoliko ga podrže i to u iznosu od 5 hiljada beogradistanskih eura.

U Beogradistanu je noć bila uglavnom mirna, izveštava stara načelnica Urgentnog centra, gospođa Vacura. Sem sporadičnih povreda od petardi i nekoliko saobraćajnih nesreći, većih problema nije bilo, i ona savetuje građanima da danas i sutra ne jedu novogodišnju hranu, već da poste do prvog verskog praznika.

Verski praznici su običaj u današnje vreme, i ti praznici se obeležavaju jer su neradni, a hipermarketi su zadovoljni zbog običaja jer se isprazne sve gondole.

Vreme u našem Beogradistanu i okolnim kneževinama biće hladno, sa puno snega, kako i priliči zimi.

Samo se u oblasti Sanžakosa očekuje lepo i sunčano vreme, jer su oni na jugu nekadašnjeg Srbistana. Na severu, u Kokodini, pretežno do umereno oblačno.

Poštovani gledaoci, bile su ovo vesti za prvi januar 2101 godine. Moje ime je Maca Macić, ostanite uz naš program. Sledi epizoda „Goreg životarenja“, nakon nje prilog gospodina Kučića koji ćete moći da vidite i u nekoliko repriznih termina.
Prijatno veče!

1 thought on “Beogradistan je ušao u 22 vek!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.